Gun Club

Swedish Gundog League Gun Club 

 

SGL Gun Club är en jaktklubb för hundintresserade jägare som vill jaga och verka i en sammanslutning av människor som  främjar SGLs provverksamhet för jagande retrievers.

Som medlem i Jaktklubben får ni möjlighet att skjuta på fågeljakter till kraftigt reducerat pris på våra jaktprov men även andra aktiviteter som skytteträning. Andra jakter utanför SGLs regi kommer att erbjudas tillsammans med våra sponsorer. Jakterna kommer framför allt att vara i södra Sverige (dvs från Uppsalatrakten och söderut) och också i Danmark.

Susegårdens Skjutskola, med sina mycket erfarna och duktiga instruktörer, är huvudsponsor för SGL Gun Club. Det innebär bl a att Susegården sponsrar med två halvdagars skytteträning för SGL GunClubs medlemmar vilket inkluderar 24 personer per gång med 6 instruktörer, ammunition samt lunch. De pengar klubben får in på arrangemangen kommer att gå till köp av jakter för field trials under hösten.

Årsavgift för medlemskap är 1000 kr. Anmälan görs på fliken "Bli medlem" 
där du skriver in dina uppgifter och anger Gun Club
 Har du frågor om Gun Club maila till gudrun.anstren@telia.com. 

 

Som medlem kommunicerar vi genom en sluten facebookgrupp där enbart medlemmar får tillgång till information och erbjudanden. Information finns också på SGLs hemsida under Gun Club.

I nuläget har vi ca 30 medlemmar men satsar på fler än så. Vi hoppas att, tillsammans med alla medlemmar, utveckla SGL GunClub till en klubb där vi kommer att ha kul och få tillfälle till många bra jakter, skytteträning och andra aktiviteter. Ge gärna förslag och tankar på hur vi kan åstadkomma detta.