Aktuella kurser

Den 7 juni, dagen innan sommarträffen och den 14 juni, dagen innan workingtesthelgen  i Lidhem hålls träningsdagar med duktiga brittiska instruktörer. Ta chansen att ha en härlig försommarträning i vacker mark och miljö tillsammans med goda vänner! 

Stanna sedan kvar och starta på proven! På sommarträffen i Moheda är det stations WT på lördagen och uttagning till Angelsey på söndagen. I Lidhem veckan efter så är det Working test, Novice stake på lördagen och Open stake på söndagen. Lidhem hålls i en fantastiskt utmanande mark sydost om Växsjö.
Varmt välkomna till oss i Swedish Gundog League- vi hoppas att många av våra nya medlemmar anmäler och kommer till vår gemenskap!

Den 7 juni:
Kursdag i Moheda för John Birkett och Rob Ainslie. En grupp för Novice och en grupp för Open hundar. 

Den 14 juni:
Kursdag i Moheda för Wayne Skett och Andrew Slingsby. En grupp för Novice och en grupp för Open hundar. 

Träningarna kostar 1000kr för en heldag.

För frågor och anmälan kontakta
Per-Anders Edvinsson pae@paecc.nu telefon 0705-6857 88

 

Fredagen den 3maj anordnas en hel dags walked-up-träning utanför Falkenberg med de två eminenta domarna Peter Smith och Thomas Hughes som helgen efter kommer att döma SGLs WT. 

Detta är ett gyllende tillfälle att träna för erfarna  tränare/domare enligt de engelska reglerna och speciellt nyttigt om man planerar att starta på SGLs prov.

Kostnad: 1000kr

Frågor och anmälan till Gudrun Anstrén på gudrun.anstren@telia.com 

Presentation Peter Smith

Presentation Thomas Hughes