Webshop

Nu finns det möjlighet att beställa SGL's profilkläder. Vi kommer börja med våra populära SGLkepsar och en hundtränarväst, ev utökar vi sedan sortimentet med fler produkter.

Vi kommer göra beställningar till vår leverantör fyra gånger per år följande datum:

15 augusti

Du beställer genom att skicka ett mail till Helena Bäck, h.back118@gmail.com .
Ange om det är dam eller herrväst, storlek, och färg. SGLs logga sitter på västens vänstra sida. Det finns även möjlighet att få sitt namn broderat på västen(på högra sidan), det kostar 72 kr. Om du vill ha namnet broderat så var noga när du beställer det så det inte blir felstavat.
Kepsarna anger man vilken färg man vill ha.

I den mån vi kan så försöker vi leverera dina varor till något prov eller andra medlemmar, du behöver då inte betala någon frakt.
Betalning sker genom att swisha eller inbetalning till klubbens konto. Ni får kontouppgifter i samband med er beställning.