Swedish Gundog League Gun Club

 

Vi har startat en jaktklubb inom Swedish Gundog League.  Jaktklubben är för hundintresserade jägare som vill jaga och verka i en sammanslutning av människor med jakt- och hundintresse och  som främjar SGLs provverksamhet för jagande retrievers.

Som medlem i Jaktklubben får ni möjlighet att skjuta på på våra jaktprov (fågeljakter) till kraftigt reducerat pris men även andra aktiviteter som hundträningsjakter samt skytteträning. Andra jakter utanför SGLs regi kommer att erbjudas tillsammans med våra sponsorer. Jakterna kommer framför allt att vara i södra Sverige (dvs från Uppsalatrakten och söderut) och också i Danmark.

Årsavgift för medlemskap är 1000 kr. Anmälan görs genom att fylla i ett formulär på SGLs hemsida. Frågor om Gun Club kan också ställas via hemsidan.

Som medlem kommunicerar vi genom en sluten FB grupp där enbart medlemmar får tillgång till information och erbjudanden. Information finns också på SGLs hemsida under Gun Club.

I nuläget har vi drygt 40 medlemmar men satsar på fler än så. Vi hoppas att, tillsammans med alla medlemmar, fortsätta att utveckla SGL GunClub till en klubb där vi kommer att ha kul och få tillfälle till många bra jakter, skytteträning och andra aktiviteter. Ge gärna förslag och tankar på hur vi kan åstadkomma detta!