Informationsträffar

Syftet med dessa är att ge lite bakgrund och förklaringar av provsystemet- klassindelningar, bedömning och rutiner men framförallt att ge dig möjlighet till frågor, synpunkter och idéer.
Även de som ännu inte är medlemmar i SGL är varmt välkomna, så ta en eller flera vänner och bekanta med dig!
I våra planer ligger flera träffar under våren så håll utkik på hemsidan!

Informationsträffar 2020

Välkommen på informationsträff om SGL i närheten av Skövde

Syftet med våra informationsträffar är att att ge lite bakgrund och förklaringar av provsystemet- klassindelningar, bedömning och rutiner men framförallt att ge dig möjlighet till frågor, synpunkter och idéer. Även de som ännu inte är medlemmar i SGL är varmt välkomna, så ta en eller flera vänner och bekanta med dig!

Var: Skövde (vägbeskrivning kommer vid anmälan)
När: 15/8 kl 10:00 - 15:00
Vi börjar dagen med en kort information om klubben och hur våra prov går till. Därefter går vi ut i markerna och alla hundekipage får delta i ett prov. Alla ekipage deltar under hela dagen och får en öppen bedömning av våra domare, som om det var ett riktigt prov. Domare kommer vara klubbens två A-paneldomare; Birgitta Staflund-Wiberg och Jan Wiberg.
Mitt på dagen bryter vi för lunch. Efter lunchpausen fortsätter vi vårt Working Test och vi räknar med att avsluta dagen runt kl 15.
Både medlemmar och icke-medlemmar är välkomna! Pga av Covid-19 kan vi bli tvungna att begränsa antalet deltagare och då kommer först anmälda få förtur. Vi genomför inga aktiviteter där fler än 50 personer närvarar. Av samma anledning så tar alla deltagare med sig egen lunch och dryck.
Anmälan görs på mail till catharina.christer@gmail.com senast 12/8
Välkomna!
Christer Johansson
Ordförande