Gun Club nyheter

(19-04-07)

Fredagen den 7 juni anordnar SGL Gun Club en halvdag med lerduveskytte på Susegårdens skjutskola utanför Halmstad.
Se mer under Skytteträning!

(18-12-26)

God fortsättning till er alla!

SGL Gun Club har nu funnits i knappt ett år och det kan vara på sin plats med en kort summering. Vi blev totalt 39 medlemmar under 2018 vilket är fantastiskt roligt. Vi har haft 7 jaktprov under hösten och alla som har velat vara med och skjuta har fått göra det. Vi har också haft en skytteträning hos vår sponsor på Susegården då vi var 16 st som hade trevligt och förbättrade vårt skytte. Det kvarstår två prov i januari, ett 5 jan i Uppland och ett 19 jan i Skåne, och speciellt i Uppland finns det behov av skyttar så om någon är intresserad så hör gärna av er på en gång.

Under nästa år kommer ytterligare en halvdags skytteträning på Susegården. Som ni förhoppningsvis sett tidigare så har vi också en dag bokad för Game of Clays den 13 maj utanför Halmstad där vi nu har ungefär hälften av platserna bokade och först till kvarn gäller så om ni är intresserade hör av er så snart som möjligt. Det finns även möjlighet att vara med på Game of Clays vid andra tillfällen, även utanför Söderköping och i Danmark, och hör i så fall av er direkt till Susegården Skjutskola. Sedan kommer förstås alla jakter till hösten.

Vi hoppas också kunna ha fler aktiviteter i större delar av Sverige nästa år så hör gärna av er med idéer och förslag på aktiviteter och annat.

Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Gudrun och Janne

 

 

(18-12-14)

Bästa SGL Gun Club-medlemmar!

 Så här när jaktsäsongen kanske börjar lugna ner sig så är det dags att börja planera för nästa år :) Ni som var med på Susegården och sköt lerduvor i augusti fick en kort presentation om Game of Clays som arrangeras av Susegården. Återigen ett gyllene tillfälle och ett väldigt roligt sätt att träna sitt skytte i vår! Nedan finns en beskrivning hur det går till. Det här anordnas i Danmark samt på två ställen i Sverige, Sperlingsholm utanför Halmstad och Björkvik i närheten av Söderköping. 

 Vi har bokat en dag för Gun Clubs medlemmar 13 maj på Sperlingsholm. Det är för 16 personer och i mån av plats får självklart vänner och bekanta delta också. Kostnaden är 3 900kr+moms, dvs 4 875 kr. Allt som ingår finns beskrivet nedan, tex ammunition, lunch, afternoon tea, två-tre instruktörer som finns till hands och fantastiska drev med många skottillfällen förstås. 

 I våras blev de här dagarna uppbokade väldigt fort så vi behöver ge besked ganska omgående om vi fyller en dag så vore tacksam för om ni kunde meddela mig så fort som möjligt om ni är intresserade

 Det finns också som sagt tillfälle på Björkvik utanför Söderköping 5-8 maj. I Danmark finns det också tillfälle, ett av datumen är 12 april och fler datum kommer att kommuniceras,  men där är kostnaden 4000 DKr + moms så den blir högre än i Sverige beroende på växlingskursen. 

 Meddela mig gärna intresse så fort som möjligt så jag få en indikation på hur många som är intresserade framför allt på Sperlingsholm 13 maj - på mail gudrun.anstren@telia.com eller på Messenger.

 Hälsningar

 Gudrun