Skytteträning

Ett gyllene tillfälle finns att återigen vässa skyttet inför jaktsäsongen med de bästa instruktörerna på Susegårdens skjutskola!
Fredagen den 7 juni anordnar SGL Gun Club en halvdag med lerduveskytte på Susegårdens skjutskola utanför Halmstad. Som tidigare meddelat sponsrar Susegården med två halvdagars skytteträning för SGL GunClubs medlemmar vilket inkluderar 24 personer per gång med 6 instruktörer, ammunition samt lunch.
De pengar klubben får in på arrangemangen kommer att gå till köp av jakter för field trials under hösten. 7 juni blir det andra tillfället och platserna är i första hand reserverade för medlemmar i Gun Club men vi tar också med icke medlemmar i mån av plats.
Kostnaden, som då inkluderar skytteinstruktion, ammunition och lunch, är för medlemmar 1400kr och för icke-medlemmar 1600kr. Vi samlas 9.30 för fika och vi skjuter därefter fram till lunch i grupper om fyra med en instruktör och åker därefter ner till puben för att njuta av Peders goda mat.
Det är fritt fram att skjuta på banan efter lunch också och då betalar man ammunitionen själv.
Anmälan sker till Gudrun Anstrén på Messenger eller mail gudrun.anstren@telia.com.
Vi är medvetna om att det är lite långt att åka till Susegården för vissa av er men hoppas ni tycker att det är värt det och att ni har möjlighet att vara med.
Vi ser fram emot en trevlig dag på Susegården!