Anglesey Show

Swedish Gundog League skickar ett svenskt lag
till Anglesey International 2020!

 Laget kommer att tas ut genom två working test i klubben under våren 2020. 4 stycken i laget plus en reserv. För att delta i uttagningarna måste du vara medlem i SGL och ha en hund registrerad i FCI-klubb.
På uttagningen två och två en slinga med båda domarna. Apporterna poängsätts med max 20 poäng. Domarna tar ut laget och utser en team Captain. Domarna använder poäng och ekipagens fighting spirit som stöd för uttagningen.
SGL betalar anmälningsavgiften för laget och working test-uttagningarnas startavgifter går oavkortat till lagets resa. Intäkterna från lotterna som säljs på utagningarna blir också resebidrag för laget.
Vi har många duktiga förare och hundar i Sverige, ta chansen och pröva era vingar och blicka västerut! Anglesey är ett fantastiskt ställe i en fantastisk miljö och med ett WT som håller högsta klass. Vi vill skicka ett lag med riktigt duktiga ekipage som visar upp svensk retrieversport från sin bästa sida, sportmannamässigt, team-mässigt och förhoppningsvis med riktigt jämna och fina poäng! Är du en av dem som skall göra det så håll utkik efter mer information.
//Janne Wiberg