Anglesey Show

Swedish Gundog League skickar ett svenskt lag
till Anglesey International 2020!

 Laget kommer att tas ut genom två working test i klubben under våren 2020. 4 stycken i laget plus en reserv. För att delta i uttagningarna måste du vara medlem i SGL och ha en hund registrerad i FCI-klubb.
Uttagningen kommer att göras på samma vis som det sedan bedöms i Angelsey, tre eller fyra går en slinga tillsammans med domarna. Apporterna poängsätts som poäng med 20 poäng som maxpoäng. Team Captain tar ut laget enväldigt med hjälp och vägledning av poängen vid uttagningarna.
SGL betalar anmälningsavgiften för laget och working test-uttagningarnas startavgifter går oavkortat till lagets resa. Lotterierna som säljs på WT´t blir också resebidrag för laget.
Vi har många duktiga förare och hundar i Sverige, ta chansen och pröva era vingar och blicka västerut! Anglesey är ett fantastiskt ställe i en fantastisk miljö och med ett WT som håller högsta klass. Vi vill skicka ett lag med riktigt duktiga ekipage som visar upp svensk retrieversport från sin bästa sida, sportmannamässigt, team-mässigt och förhoppningsvis med riktigt jämna och fina poäng! Är du en av dem som skall göra det så håll utkik efter mer information.
//Janne Wiberg