Träningsdagar

Välkommen till träningsdagar!

Håll utkik här för det kommer fler träningsdagar under våren

Din anmälan är bindande, vid förhinder ordnar du själv ersättare om inte SGL har reserver. PM fås via mail från respektive instruktör. 

Betalning sker till pg 867986-2  Märk din betalning med träningsdag och namn.

När du anmäler till träningsdag godkänner du att Swedish Gundog League hanterar dina uppgifter enligt klubbens policy för hantering av personuppgifter. Du hittar policyn under "Om klubben"

För frågor om träningsdagarna kontakta tinaornjager@hotmail.com 

Ort och datum till träningarna

Kombinerad skytte- och hundträning

SGL i samarbete med Sörmland & Sörmlands Skjutbana.

Instruktörer: Fred Bussler (skytteträning) Jan Wiberg och Birgitta Staflund Wiberg (hundträning)
Plats: Sörmland & Sörmlands Skjutbana, Lunds Gård, 611 92 Nyköping
Tid: 18/6, 20/8 med start kl. 10
Kostnad: 1000 kr/skytte och hundträning. Enbart skytte 800 kr
Nivå: alla åldrar och alla nivåer
Anmälan till: jan.wiberg@gerflor.se

SGL utvecklar sin verksamhet och påbörjar ett samarbete med Fred Bussler på Sörmland & Sörmlands Skjutbana. Fred har mångårig erfarenhet inom skytte och framförallt en stor jaktlig kunskap. Här kan våra medlemmar lära sig skyttets ädla konst i en lugn och trivsam atmosfär.

Vi erbjuder två tillfällen med kombinerad skytteträning och hundträning. Instruktör för skyttet är Fred Bussler och hundträningen leds av Jan Wiberg och Birgitta Staflund Wiberg. Vill man bara komma och skjuta går det också bra. Vi börjar kl 10 .00 och delar upp oss i två grupper; en som tränar skytte med Fred och en grupp som tränar hund för Birgitta och Janne. Sedan byter vi efter halva dagen.

Det går också att boka privat lektioner till fördelaktiga priser som medlem i SGL.

 

Om Sörmland & Sörmland:

Sörmland & Sörmlands Skjutbana startade 1992 på Lunds Gård utanför Nyköping för att ge jägare en plats för träning och/eller lektioner inför fågelskyttet. Skjutbanan ligger cirka en timmes bilresa från Stockholm, Norrköping/Linköping och Eskilstuna/Strängnäs, vilket ger ett stort antal jägare möjligheten att utveckla sitt skytte. Skjutbanan har under åren byggts ut för att öka variationerna i träningen. Det finns 30 automatiska kastare, allt från "höga fasaner" och "ripor" till rullande duvor och mini/midi. Banan är öppen året runt på vardagar och på lördagar.